Eenvoudig beton bestellen


Beton bestellen: waar moet je op letten?

Als je beton gaat bestellen, is het verstandig om je goed voor te bereiden. Er zijn een aantal punten waar je op moet letten om het zo vlot en goedkoop mogelijk te laten verlopen. Er zijn verschillende aanbieders, die allemaal een andere manier en prijsstelling hanteren. Betonstorten.nl biedt een uitstekende service tegen de beste prijzen, dus bij ons kun je altijd terecht. Om je zo goed mogelijk voor te bereiden, hebben we hier de belangrijkste aspecten onder elkaar gezet, om rekening mee te houden bij het bestellen van beton.

OfferteBel: 0183 730432

Vijf belangrijkste punten bij het bestellen van beton

Beton bestellen doe je waarschijnlijk niet elke dag. Het kan daarom zijn dat je niet precies weet waar je allemaal rekening mee moet houden. Het is ook niet heel ingewikkeld, maar het is wel verstandig om een aantal punten op een rijtje te hebben.

Beton storten

#1: De toepassing van het beton

Voordat je beton gaat bestellen, is het goed om te weten waar je het beton voor gaat gebruiken. Als het gaat dienen als fundering voor een enorm bouwwerk, dan moet het beton aan andere eisen voldoen, dan wanneer je een vloer wilt storten. Draagkracht en uiterlijk vertoon zijn voorbeelden die invloed hebben op de samenstelling van beton. Goed dus om te weten voordat je het beton gaat bestellen.

#2: De betonsoort

De toepassing van beton heeft invloed op de betonsoort. Maar, zo zijn er nog meer betonsoorten waar je niet meteen aan denkt wanneer je de toepassing van het beton al weet. Lichtbeton, zwaar beton, schoon beton, kleurbeton en snel hardend beton zijn hier voorbeelden van. En dat is slechts een greep uit alle soorten beton die er op de markt zijn. Als je de toepassing weet, kan de specialist (zoals Betonstorten.nl) je tijdens het bestellen van het beton advies geven over de betonsoort.

#3: Waar en wanneer?

Als jij beton bestelt, heb je dat natuurlijk op een bepaalde locatie en op een bepaalde datum en tijd nodig. Waar moet het gestort worden en is die locatie gemakkelijk te bereiken? Dit zijn vragen die erg belangrijk zijn voor de leverancier. Daarnaast kan het zo zijn dat er spoed achter zit, wat vanzelfsprekend weer invloed zal hebben op de prijs. Bepaal de ‘waar’ en ‘wanneer’ vraag dus tijdig, zodat je geen onnodige kosten hoeft te maken.

#4: De hoeveelheid beton er nodig is

Beton bestellen kan niet als je niet weet hoeveel beton je nodig hebt natuurlijk. Je berekent de hoeveelheid in principe heel simpel: lengte x breedte x hoogte, en je hebt de inhoud van wat er gevuld moet worden met beton. Kom je er zelf niet uit? Dan kan Betonstorten.nl je daar natuurlijk bij helpen. Ook voor advies over de hoeveelheid die je exact moet bestellen (het is verstandig om iets meer te bestellen dan de precieze hoeveelheid) kun je bij Betonstorten.nl terecht.

#5: De hulp die je nodig hebt voor het storten

Beton storten kun je zeker alleen doen. Maar, ben je er onzeker over en wil je liever een professional die je erbij helpt, dan is het verstandig om de hulp van een specialist in te schakelen, zodat je zeker weet dat het goed gebeurt. Er zijn verschillende mogelijkheden qua levering van beton. We kunnen het beton bij je brengen, waarna je het zelf kruit en stort. We kunnen je voorzien van een betonpomp, dat werkt iets makkelijker. Maar we kunnen je ook bij het hele stortproces helpen. Zo kan er geholpen worden bij het storten en het egaliseren van het beton, wat natuurlijk meer kosten met zich mee zal brengen dan wanneer je alles op eigen houtje doet. Het is goed om in te schatten hoeveel hulp je nodig hebt wanneer je het beton gaat bestellen.

Tot slot

Nu heb je een idee van de punten waarmee je rekening moet houden als je beton gaat bestellen. Beton bestellen? Dat kan bij Betonstorten.nl. Heb je een bijzondere wens of gedachte over het beton dat gestort moet worden? Ook daarmee helpt Betonstorten.nl je graag!