Beton bestellen Amsterdam

Beton bestellen Amsterdam

Wilt u beton bestellen voor een beton stort in Amsterdam? Dat kan bij Betonstorten.nl eenvoudig online worden gedaan. Het enige wat wij nodig hebben is het adres en de hoeveelheid beton. Als er alleen beton wordt besteld kan dit vaak al binnen 1 werkdag worden geleverd. Wilt u het beton laten storten hou dan rekening met 3-5 werkdagen levertijd. Natuurlijk kan er soms een gaatje vrij zijn in de planning neem daarom contact met ons op als u eerder beton wilt laten storten.

Hoeveelheid beton

De hoeveelheid van beton wordt berekend in kuub. Het symbool voor kuub is M3. De formule voor m3 = lengte x breedte x hoogte = aantal kuub. Bij het bestellen van beton adviseren wij om 0.5 kuub extra beton te bestellen, dit komt doordat er vaak wat beton achter blijft in de mixer en omdat beton last heeft van inklinking.

Betoncalculator

In de betoncalculator van Betonstorten.nl kan u nadat de postcode en de hoeveelheid is opgegeven kiezen uit meerdere samenstelling van beton, loswijzes, toepassingen en uitvoeringen. Nadat u gekozen heeft vult u de gegevens in die nodig zijn voor de factuur en stort hierna kan er eenvoudig worden betaald met IDeal.

Prijs 1 kuub beton Amsterdam

Voor 1 kuub beton in Amsterdam betaalt u bij Betonstorten.nl 343,64 euro inclusief btw. Besteld u meer beton? Dan dalen de kosten per kuub beton, dit komt onder andere door de ondervracht die er is bij 1 kuub beton. Wilt u de prijs weten voor uw hoeveelheid beton? Bereken dan gratis de prijs met onze betoncalculator.

Uitvoering

Wilt u het beton zelf storten of laten storten? Bij Betonstorten.nl kan u kiezen voor beiden opties. Twijfelt u of u zelf het beton kan storten? Lees dan het artikel hoe stort ik beton en ontdek wat er allemaal bij komt kijken. Bent u er al uit dan kan u bij stap 2 in de calculator bij de uitvoering kiezen voor all-in. Bij een all-in stort verpompen en storten wij het beton met een betonpomp.

Betonpomp huren

Bij Betonstorten.nl kan er worden gekozen voor verschillende loswijze: uit de goot, met kruiwagen of betonpomp. Het voordeel van de betonpomp is dat deze bijna elke stort kan bereiken, snel pompt en weinig beton morst. U kan bij de betonpomp kiezen om zelf te storten met pomp of om het beton te laten storten met pomp. Het bestellen en laten storten van beton met betonpomp noemt men een all-in stort.

Vergunning

Heeft u een smalle straat die tijdelijk moet worden afgesloten omdat er beton wordt gestort? Kijk dan op de gemeente Amsterdam of u een vergunning moet aanvragen.

Contact

Wilt u beton laten storten of beton bestellen in Amsterdam? Bestel dan eenvoudig beton via de betoncalculator of neem contact met ons op.