Beton bestellen met pomp

Beton bestellen met pomp 

Het storten van beton met pomp maakt de beton stort een stuk eenvoudiger, zo kan u snel en efficiënt werken. U hoeft bij het storten met pomp namelijkgeen gebruik te maken van kruiwagens. Hierdoor heeft u een hogere stortsnelheid en morst u geen beton. Daarnaast kan bijna elke stort worden bereikt dankzij de flexibele slangen die aan de betonpomp vast zitten. Het storten met betonpomp kan op regiebasis of u kan het laten uitvoeren door de ervaren vakmannen van Betonstorten.nl. In onze betoncalculator kan u eenvoudig bij de uitvoering kiezen voor deze mogelijkheden

 

Prijs beton bestellen met pomp

De prijs voor het huren van een betonpomp is 220 euro exclusief btw u kunt voor deze prijs tot 13m2 beton storten. Wilt u ook beton erbij bestellen?  Bereken dan de prijs van het beton inclusief pomp eenvoudig met de betoncalculator. Bij de prijs voor het huren van een betonpomp zijn de slangen nog niet inbegrepen.U betaalt voor deze slangen 11,25 per 5 meter. Omdat deze slangen slijten betaalt u hiervoor. De slanglengte die u nodig heeft hangt af van de afstand tussen de betonmixer en bekisting. Zodra u in de betoncalculator de lengte van slangen invult krijgt u automatisch de prijs te zien. 

Loswijze

Beton kan op meerdere manieren worden gelost zo kan er worden gekozen voor: uit de goot, met kruiwagens of met een betonpomp.Als u een kleine beton stort heeft(minder dan 2m3) en de betonmixer kan dicht bij de bekisting staan dan kan u kiezen voor lossen met kruiwagens Heeft u een grote beton stort of een beton stort waarbij de betonmixer niet dichtbij de bekisting kan komen? Dan stort u het beton met een betonpomp. 

Uit de goot stort u alleen als de betonmixer op maximaal 2,5 meter afstand kan staan van de bekisting. Hierbij is het belangrijk dat de ondergrond verhard is een betonmixer is namelijk een zwaar voortuig.

Betonpomp

Bij de loswijze betonpomp kan u kiezen voor een giekpomp of een aanhanger betonpomp. U kiest voor een aanhanger betonpomp bij een stort groter dan 2m3 of als de betonmixer op meer dan 2,5 meter staat van de bekisting. U kiest voor de giekpomp bij storten met een grotere korrel (16mm of meer) of bij grote beton storten. Let wel op dat ook een giekpomp een zware machine is hierdoor heeft deze genoeg opstel ruimte nodig en een verharde ondergrond.

Beton bestellen met pomp

Wilt u beton met pomp bestellen? Bereken dan eenvoudig via onze website de prijs voor het storten van beton met pomp en plaats uw bestelling. Heeft u nog vragen over het bestellen van beton met pomp? Neem dan contact met ons op.