Fundering storten

Fundering stortenEen fundering storten is iets waar veel mensen vroeg of laat mee te maken krijgen. Dat dit dan op een zeer goede wijze moet gebeuren zal duidelijk zijn, aangezien we het hier hebben over de fundering, letterlijk de basis van de constructie. Een fundering storten moet dus vakkundig gebeuren, en het gebruikte beton moet bestaan uit de juiste samenstelling en in het algemeen van een zeer hoge kwaliteit zijn. De handige doe-het-zelver die over de juiste kennis en vaardigheid beschikt zal zich hier waarschijnlijk wel mee redden, maar dan wel als hij of zij over het juiste beton beschikt. Voor mensen die dit niet aandurven is het dan verstandig om de fundering te laten storten. Bij betonstorten.nl kunt u zowel beton bestellen als beton laten storten voor uw fundering. De prijs hiervoor berekend u eenvoudig binnen 1 minuut met onze betoncalculator.

Een fundering is vanuit een technisch oogpunt het belangrijkste voor de constructie. Deze kan kort uitgelegd voorkomen in twee verschillende vormen. Een balk die onder de grond ligt en afzonderlijk van de betonvloer wordt gestort voor grotere constructies. Voor kleinere constructies bestaat er de mogelijkheid om de vloer en fundering in één geheel te storten. Dit noemt men ook wel een betonvloer met een vorstrand.

Een fundering storten doet u samen met ons

Als specialist in beton zijn we voornamelijk actief in de verkoop hiervan. Echter kunt u bij ons ook terecht voor een bredere dienstverlening. Dit kan ons all-in pakket betekenen. Dit houdt in dat wij de stort van uw betonnen vloer of fundering in zijn geheel voor u afhandelen. Ook kunnen wij, afhankelijk van het type project, overige taken voor u uitvoeren. U kunt bijvoorbeeld denken aan de bewapening van het beton. Dit is een stalen frame dat het beton uitermate sterk maakt. Dit wordt ook wel betonijzer of wapeningsnet genoemd.

De bekisting, wat een ‘houten bak’ is die vorm geeft aan bijvoorbeeld een vloer, kunnen wij niet verzorgen. Deze bekisting is goed zelf te maken door een handige klusser.  Ook een vlindervloer kunnen wij voor u verzorgen. De naam ‘vlinder’ is afkomstig van de machine die hierbij wordt gebruikt. Het is het opschuren en polijsten van de vloer die op dat moment uitdroogt, wat ervoor zorgt dat deze volkomen egaal en vlak wordt. Dit heeft als toegevoegde waarde dat het oppervlak van de betonvloer gesloten wordt. De betonvloer wordt daardoor minder poreus. Een niet gevlinderde betonvloer is "open" van structuur en zal daardoor afkalven en altijd zand af blijven geven.

Een fundering storten kan bij ons, maar u kunt voor nog veel meer werkzaamheden en materialen bij ons terecht. Afhankelijk van uw wensen staan we voor u klaar als de specialist in de wereld van beton. Wilt u de fundering zelf storten? Lees dan ons artikel over hoe u een betonnen fundering stort.

De vele mogelijkheden

Omdat we dé leverancier zijn van beton in Nederland, staan we ook voor u klaar met de nodige informatie. De drie soorten beton, hoog vloeibaar, sneldrogend en met fijn grind zijn geschikt voor verschillende projecten. Op onze website kunt u al zeer veel informatie opvragen, maar u kunt altijd contact met ons opnemen. Wij vinden het belangrijk dat we u voorzien van het juiste materiaal. Ook als het gaat om het storten van een fundering.

Bent u er al uit en wilt u uw prijs berekenen? Reken dan binnen 3 stappen uw prijs uit met onze betoncalculator

Via de website kunt u eenvoudig een vrijblijvende offerte aanvragen.


Fundering storten Fundering storten Fundering storten

Fundering storten

Beton storten prijs Dikte betonvloer Droogtijd fundering Betonpomp Betonvloer vlinderen