Betonvloer garage storten?

Betonvloer garage storten?

Als u een betonvloer in uw garage laat storten bent u verzekerd van een sterke vloer, dit komt doordat beton veel drukkracht aankan niet verzakt, en onderhoudsvriendelijk is. 

Dikte betonvloer garage

De betonvloer in uw garage zal dikker zijn dan een woonkamer vloer, dit komt doordat in een garage zwaardere objecten staan. Voor een garagevloer kunt u uitgaan van 15 tot 20 centimeter dikte beton. Ook heeft u dubbele wapening nodig zodat de garagevloer extra sterk is.

Garage vloer van beton

Afwerking garagevloer

In een garage kan het zomaar zijn dat er vloeistoffen, olie of water lekt. Om de vloer te beschermen tegen deze stoffen adviseren wij u om de garagevloer te impregneren. Wanneer u uw vloer wilt laten impregneren moet deze altijd worden gevlinderd.

Beton storten garage

Voor een garagevloer gaat het stortproces op dezelfde wijze als voor een vloer in een woonkamer. Hoe dit proces eruitziet leest u op onze pagina hoe stort ik beton? 

Garage vloer storten met pomp 

Wilt u uw garage vloer laten storten met een betonpomp? Geen probleem bij betonstorten.nl hebben wij meerdere aanhangerpompen en een giekpomp in eigen bezit. Hierdoor kunt u tegen scherpe prijzen een betonpomp huren. Weet u nog niet of u een betonpomp nodig heeft? Lees in dit artikel wanneer u een betonpomp nodig heeft.

Aanhanger betonpomp

Ondervloer

Wilt u een betonvloer laten storten over een huidige vloer? Dan moet u kijken of deze vloer de draagkracht aankan. Voor een houten of tegelvloer is het niet mogelijk om hierover beton te storten. Deze twee type vloeren moet u eerst verwijderen. Op een draagvloer kan het beton wel direct gestort worden. Wel moet u rekening houden of u genoeg hoogte heeft om een sterke vloer te maken.

Beton calculator

Bent u nieuwsgierig naar de prijs voor het leveren of storten van beton voor uw garage? Bereken dan uw prijs met onze betoncalculator.

Contact

Heeft u vragen over het storten van beton in uw garage? Neem dan gerust contact met ons op.