Beton bestellen Sittard-Geleen

Sittard-Geleen

Beton bestellen of laten storten in Sittard-Geleen? Betonstorten.nl stort al meer dan 10 jaar beton in Sittard-Geleen en omgeving voor zowel bedrijven als particulieren. Door de samenwerking met betoncentrales door heel Limburg bent u verzekerd van een hoge kwaliteit beton tegen een scherpe prijs. Deze prijs kan u eenvoudig berekenen in de betoncalculator.  De levertijd van beton in Sittard-Geleen is normaal gesproken 1 werkdag. Voor het laten storten van beton geldt een levertijd van 3-5 werkdagen. Wilt u eerder beton hebben neem dan contact met ons op.

Hoeveelheid

In stap 1 bij het bestellen van beton vult u de hoeveelheid en uw postcode in. Vloeibaar beton wordt verkocht in kubieke meter. Het symbool van kubieke meter is m3. De formule voor het berekenen van kubieke meter is lengte x breedte x hoogte = aantal kuub. Let op bij het bestellen van beton geldt het advies om 0.5 kuub beton extra te bestellen. Dit advies geldt omdat beton last heeft van inklinking en doordat er beton kan achter blijven in de betonmixer.

Aangekomen bij stap 2 kan u de beton stort verder specificeren. U heeft hier de keuze uit een andere: loswijze, samenstelling, uitvoering of toepassing. Bij de loswijze heeft u de keuze uit: een betonpomp, kruiwagens of uit de goot. Als u wilt weten welke loswijze bij uw stort past lees het artikel betonpomp huren.

Beton wordt verkocht in verschillende samenstellingen naast de standaard samenstelling kan er ook worden gekozen uit: hoogvloeibaar, extra hoge sterkte, snelhardend en fijn grind. Mocht u een andere samenstelling willen neem dan contact met ons op. 

Voor de uitvoering van een beton stort kan er worden gekozen uit twee mogelijkheden all-in of zelf storten. Bij de all-in stort wordt het beton geleverd, verpompt en gestort. Bij het zelf uitvoeren leveren wij alleen het beton. U kan als u wilt hierbij een betonpomp huren. Dit is op regiebasis. Bij de toepassing kan u kiezen voor een ruwe betonvloer, vlinderbeton, fundering, wand of agrarisch.

Vergunning

Het kan zijn dat u een vergunning nodig heeft als u de straat afsluit of als het verkeer ernstig gehinderd wordt. Kijk voor meer informatie op de website van de gemeente Sittard-Geleen.

Contact

Wilt u beton bestellen of laten storten in Sittard-Geleen vul dan de betoncalculator in. Heeft u nog vragen over de beton stort of wilt u deze samen doornemen? Neem dan contact met ons op.