Beton Dordrecht

Beton bestellen Dordrecht

Beton storten of beton bestellen in Dordrecht? Betonstorten.nl helpt al jaren bedrijven en particulieren met het storten en leveren van beton. Al vanaf 1 kuub kan er eenvoudig beton worden besteld via de betoncalculator. Het beton kan vaak al binnen 1 werkdag worden geleverd. Voor het laten storten van beton geldt een levertijd van 3-5 werkdagen. Natuurlijk kan het voorkomen dat er eerder een plek vrij is. Neem daarom bij beton storten in Dordrecht op de korte termijn contact met ons op.

Bereken het aantal kuub 

Beton wordt verkocht in kubieke meter. Het symbool van kubieke meter is m3. De formule voor kubieke meter is lengte x breedte x hoogte = aantal kubieke meter. Let op bij het bestellen van beton geldt een advies om 0.5 kuub extra beton te bestellen. Dit advies geldt omdat beton last heeft van inklinking en doordat er vaak wat beton achter blijft in de betonmixer.

Beton bestellen Dordrecht 

Het beton kan in Dordrecht eenvoudig worden besteld via de betoncalculator. In stap 1 vult u uw postcode in en de hoeveelheid beton. Eenmaal aangekomen bij stap 2 kan u de stort verder specificeren. U heeft hier de keuze uit: een andere samenstelling, loswijze, toepassing en uitvoering. In stap 3 betaalt u en vult u uw gegevens in. 

Samenstelling 

Beton wordt verkocht in verschillende samenstelling. In de betoncalculator staan de meest voorkomende samenstellingen dit zijn: hoog vloeibaar, extra hoge sterkte, fijn grind en snel hardend. Mocht u een andere samenstelling willen neem dan contact met ons op.

Loswijze

Bij de loswijze kan u kiezen uit verschillende opties namelijk: uit de goot, met kruiwagen of via een pomp. Welke loswijze geschikt is voor uw stort leest u in het artikel betonpomp huren.

Toepassing 

Bij de toepassing kan er worden gekozen uit: fundering, ruwe betonvloer, wand, vlinderbeton en agrarisch. 

Uitvoering 

Voor de uitvoering kan er worden gekozen uit zelf uitvoeren of all-in. Het zelf uitvoeren is op regie basis. Bij de all-in uitvoering storten, verpompen en leveren wij het beton voor u in Dordrecht.

Vergunning

Gaat u de straat afsluiten of heeft het verkeer erg veel last van de beton stort? Kijk dan op de website van de gemeente Dordrecht en kijk of u een vergunning nodig heeft.

Contact

Wilt u beton bestellen of laten storten? Vul dan de betoncalculator in en regel eenvoudig uw beton stort. Heeft u nog vragen of wilt u de beton stort telefonisch doornemen? Neem dan contact met ons op.