Beton Amersfoort

Beton bestellen Amersfoort 

Beton laten storten of beton bestellen in Amersfoort? Dan bent u bij Betonstorten.nl aan het juiste adres. Al meer dan 10 jaar storten en leveren wij beton in Amersfoort. Dit doen wij zowel voor particulieren en bedrijven. Vanaf 1 kuub kan u eenvoudig beton bestellen via onze betoncalculator.

Betoncalculator 

In de betoncalculator kan u eenvoudig uw postcode opgeven en het aantal kuub beton dat u nodig heeft. Hierna krijgt u de prijs van standaard beton op uw locatie. Mocht u een andere samenstelling willen dan kan u in de calculator kiezen voor: sneldrogende, extra hoge sterkte, fijn grind of hoogvloeibaar. Naast de samenstelling kan er nog worden gekozen voor: een andere loswijze, toepassing of uitvoering.

Loswijze

Naast het storten en bestellen van beton kan u er ook voor kiezen om een betonpomp te huren. In stap 2 kan u eenvoudig deze optie aanvinken. Mocht u meer informatie willen over een betonpomp lees dan het artikel betonpomp huren.

Uitvoering

Bij de uitvoering kan u kiezen om het beton zelf te storten of om het beton te laten storten. Als u het beton wilt laten storten kies dan voor all-in. Bij de all-in storten en verpompen wij het beton voor u met betonpomp. Twijfelt u nog over de uitvoering? Lees dan het artikel hoe stort ik beton en ontdek wat er allemaal bij komt kijken.

Vergunning

Moet u de straat afsluiten of wordt het verkeer gehinderd door de beton stort? Kijk dan op de website van de gemeente Amersfoort en ontdek of u een vergunning nodig heeft.

Contact

Wilt u beton laten storten of beton bestellen voor een stort in Amersfoort vul dan de betoncalculator in. Heeft u nog vragen of wilt u de beton stort persoonlijk doornemen neem dan contact met ons op.