Beton bestellen Alkmaar

Beton bestellen Alkmaar

Beton bestellen of laten storten in Alkmaar? Betonstorten.nl helpt al meer dan 10 jaar bedrijven met het storten en leveren van beton. Door de samenwerking met betoncentrales door heel Nederland bent u verzekerd van een hoge kwaliteit beton tegen een scherpe prijs. Het beton kan normaal gesproken op werkdagen binnen 1 dag worden geleverd. Voor het laten storten van beton geldt een levertijd van 3-5 werkdagen. Mocht u het beton eerder nodig hebben neem dan contact met ons op. Het kan namelijk zijn dat er al eerder plek vrij is.

Hoeveelheid 

Beton wordt verkocht in kubieke meter. Het symbool voor kubieke meter is m3. De formule waarmee u het aantal kuub kan uitrekenen: lengte x breedte x hoogte = aantal kubieke meter. Als u het aantal kuub heeft uitgerekend geldt het advies om 0.5 kuub extra beton te bestellen. Dit advies komt doordat beton last heeft van inklinking en doordat er beton achter blijft zitten in de betonmixer.

Beton bestellen Alkmaar

Beton kan eenvoudig worden besteld in Alkmaar dankzij de betoncalculator. In stap 1 vult u de hoeveelheid en uw postcode in. Aangekomen bij stap 2 kan u de beton stort verder specificeren in: loswijze, samenstelling, toepassing en uitvoering. 

Bij de loswijze kan u kiezen uit: betonpomp, uit de goot of kruiwagens. Welke loswijze geschikt is voor uw beton stort leest u in het artikel betonpomp huren

Naast het normale beton kan het zo zijn dat u voor uw stort een andere samenstelling wilt. U heeft in de betoncalculator bij de samenstelling de keuze uit: hoog vloeibaar, extra hoge sterkte, fijn grind en snelhardend.

Beton kan voor meerdere toepassing worden gebruikt de meest voorkomende toepassing staan in de betoncalculator deze zijn: fundering, ruwe betonvloer, vlinderbeton, wand en agrarisch.

Voor de uitvoering van uw stort heeft u de keuze uit all-in of zelf storten. Bij de all-in stort bent u verzekerd van een strak eindresultaat. Als u kiest voor all-in dan leveren, verpompen en storten wij het beton. Twijfelt u of u het beton zelf kan storten? Lees dan het artikel hoe stort ik beton en ontdek wat erbij komt kijken.

Vergunning

Als de straat in Alkmaar wordt afgesloten of het verkeer wordt ernstig gehinderd dan kan het zo zijn dat u een vergunning nodig heeft. Kijk voor meer informatie over vergunningen op de website van de gemeente Alkmaar.

Contact

Wil u beton bestellen of laten storten in Alkmaar? Vul dan de betoncalculator in.Heeft u nog vragen over het storten van beton neem dan contact met ons op.