Beton bestellen Almere

Beton Almere

Beton bestellen of laten storten in Almere? Betonstorten.nl helpt u graag met het leveren van beton of het storten van beton. Met onze betoncalculator kan u eenvoudig online uw prijs berekenen en uw beton stort of levering inplannen.

Hoeveelheid & levertijd

Vanaf 1 kuub beton kan u al bij Betonstorten.nl al beton bestellen. Hierna wordt het beton verkocht in stappen van 0.25 kuub. Beton kan in Almere vaak al binnen 1 dag worden geleverd. Voor het laten storten van beton geldt een levertijd van 3-5 werkdagen. Mocht u eerdere het beton willen laten storten door Betonstorten.nl neem dan contact met ons op het kan namelijk zo zijn dat we eerder een gaatje in de agenda vrij hebben.

De hoeveelheid van beton wordt berekend in kuub. De formule voor het aantal kuub is lengte x breedte x hoogte = aantal kuub. Het symbool van kuub is m3. Bij het bestellen van beton adviseren wij om 0.5 kuub extra te bestellen. Dit advies geldt omdat beton last heeft van inklinking en omdat er altijd wat beton achter blijft in de betonmixer.

Uitvoering

Bij de uitvoering kan er worden gekozen om het beton zelf te storten of om het beton te laten storten. Het verschil in prijs kan u eenvoudig berekenen in onze betoncalculator. Als u nog niet weet of u het beton zelf wilt storten lees dan het artikel hoe stort ik beton en ontdek wat er bij een beton stort komt kijken.

Vergunning

Als u de straat moet afsluiten voor de beton stort kijk dan op de website van de gemeente Almere of u een vergunning nodig heeft.

Contact

Bent u eruit en wilt u beton laten storten of beton bestellen in Almere. Bereken dan uw prijs met onze betoncalculator en plan uw levering of beton stort in. Voor vragen over het storten van beton neem contact met ons op.