Beton bestellen Breda

Beton bestellen Breda

Beton laten storten of bestellen in Breda? Betonstorten.nl regelt het voor u of het nou gaat om het leveren van beton of het storten van beton. Vanaf 1 kuub kan u beton bij ons beton bestellen. De stappen die hierna volgen gaan per 0.25 kuub. Het beton kan vaak al binnen 1 dag worden geleverd. Voor het laten storten van beton in Breda moet uitgaan van 3-5 werkdagen levertijd. Mocht u eerder het beton willen laten storten neem dan contact met ons op. Het kan namelijk zo zijn dat wij al eerder een gaatje vrij hebben in de agenda. 

Hoeveelheid beton

Het symbool van beton is M3 dit staat voor kubieke meter. De formule voor het berekenen van M3: lengte x breedte x hoogte = aantal kubieke meter beton. Wij adviseren u om 0.5 kuub extra beton te bestellen bij uw bestelling dit komt doordat er altijd wat beton achter blijft zitten in de betonmixer en omdat beton last heeft van inklinking. 

Betoncalculator

Als u de hoeveelheid en de postcode in de betoncalculator invult dan krijgt u de prijs voor standaard beton op uw adres. In stap 2 kan u meerdere aanpassingen maken zoals: de loswijze, toepassing, samenstelling en uitvoering. In stap 3 vult u uw gegevens in en betaalt u eenvoudig met IDEAL.

Zelf storten of laten storten?

Bent u er nog niet uit of u het beton zelf wilt storten of wilt laten storten? Lees dan het artikel hoe stort ik beton en ontdek wat er allemaal komt kijken bij een beton stort.

Vergunning

Wordt het verkeer ernstig gehinderd of moet de straat worden afgesloten? Kijk dan op de website van de gemeente Breda of u een vergunning nodig heeft.

Contact

Bent u eruit en wilt u beton bestellen of laten storten? Vul dan de betoncalculator in en plaats eenvoudig uw order. Heeft u nog vragen of wilt u de beton stort samen doornemen? Neem dan contact met ons op.