Beton bestellen Den Haag

Beton bestellen Den Haag

Beton storten of bestellen in Den Haag? Betonstorten.nl regelt het voor u. Of het nou alleen het beton is of ook het laten storten ervan. In de betoncalculator van Betonstorten.nl kan eenvoudig beton worden besteld en het laten storten van beton worden geregeld. Het enige dat u hoeft in te vullen is het adres en de hoeveelheid van het beton. Het leveren van beton kan vaak al binnen 1 dag. Voor het laten storten van beton moet u uitgaan van 3-5 werkdagen levertijd.

Bent u er nog niet uit of u het beton zelf gaat storten of wilt laten storten? Lees dan het artikel hoe stort ik beton. Voor het prijsverschil tussen het zelf storten of laten storten kan u eenvoudig onze betoncalculator raadplegen.

Hoeveelheid beton

Beton wordt verkocht in kubieke meter. De minimale hoeveelheid die moet worden besteld is 1 kubieke meter. Hierna wordt het beton verkocht in stappen van 0.25 kuub. Het symbool voor kubieke meter is m3. U berekent het aantal kubieke meter Dat u nodig heeft met de volgende rekensom: lengte x breedte x hoogte = aantal kubieke meter.

Betoncalculator

Nadat u de hoeveelheid en het adres van de stort heeft ingevuld kan u verder kiezen uit: de toepassing, samenstelling, loswijze en uitvoering. Bij de toepassing heeft u de keuze uit: ruwe betonvloer, fundering, wand, agrarisch en vlinderbeton. Voor de loswijze kan er worden gekozen uit: de goot, kruiwagen of met betonpomp. In de samenstelling van het beton kan u kiezen uit: hoogvloeibaar, extra hoge sterkte, snelhardend en fijn grind. In de laatste stap kan worden gekozen om het beton zelf te storten of om het te laten storten. Zodra u al deze stappen hebt doorlopen kan in de stap 3 worden betaald met IDEAL.

Vergunning

Moet u de straat afsluiten voor de beton stort? Bekijk dan op de website van de gemeente Den Haag of u een vergunning moet aanvragen.

Contact

Bent u eruit en wilt u beton laten storten of beton bestellen in Den Haag? Vul dan de betoncalculator in of neem contact met ons op. Heeft u vragen dan kan u ons altijd bellen of mailen.