Beton bestellen Eindhoven

Beton storten Eindhoven

Wilt u beton bestellen of laten storten in Eindhoven? Betonstorten.nl stort en levert al jaren beton in en rondom Eindhoven. Doordat wij samenwerken met meerdere betoncentrales door heel Nederland en Eindhoven kunnen wij vaak al binnen 1 werkdag beton leveren. Daarnaast storten wij al meer dan 10 jaar beton voor bedrijven en particulieren in Nederland hierdoor bent u verzekerd van een goed eindresultaat.

Beton bestellen Eindhoven 

Via onze betoncalculator kan u eenvoudig beton bestellen. De eerste stap in het proces is het berekenen van de standaardprijs voor beton. U krijgt deze prijs door uw postcode en hoeveelheid die u nodig heeft in te vullen. In de tweede stap kan u uw verdere wensen specificeren. Zo kan er worden gekozen voor: een andere samenstelling, de toepassing, de uitvoering en loswijze. Nadat deze stappen zijn ingevuld kan u in stap 3 uw gegevens opgeven en eenvoudig betalen met IDEAL.

Hoeveelheid

Beton wordt verkocht per kuub. De minimale afname bij de betoncentrale is 1 kuub beton. Hierna wordt het beton verkocht in stappen van 0.25 kuub. De formule voor het berekenen van beton is lengte x breedte x hoogte = aantal m3 beton. Let op dat er altijd wat beton kan achterblijven in de betonmixer en dat beton last heeft van inklinking. Om deze redenen adviseren wij om 0.5 kuub extra beton te bestellen. 

Betonpomp

Als de stort groter niet makkelijk bereikbaar is dan wordt aangeraden om een betonpomp te huren ook dit kan bij betonstorten.nl kies bij de loswijze voor betonpomp. Wanneer u kiest voor deze loswijze leest u in het artikel betonpomp huren.

Vergunning

Moet u de straat afzetten voor de beton stort? Kijk dan op de website van de gemeente Eindhoven of u een vergunning nodig heeft.

Contact

Bent u eruit en wilt u beton bestellen of laten storten? Vul dan onze betoncalculator in of bel/mail ons. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.