Beton Emmen

Beton Emmen

Beton bestellen of storten in Emmen? Betonstorten.nl helpt al jaren bedrijven en particulieren met het storten en leveren van beton. Vanaf 1 kuub kan u eenvoudig online beton bestellen. Door de samenwerking met betoncentrales door heel Nederland bent u verzekerd van kwalitatief beton tegen een lage prijs. De levertijd van beton in Emmen is vaak maar 1 werkdag. Voor het laten storten van beton geldt een levertijd van 3-5 werkdagen. Mocht u eerder beton willen bestellen of laten storten neem dan contact met ons op.

Bereken het aantal kuub

U berekent het aantal kuub beton eenvoudig door de lengte x breedte x hoogte te berekenen. Let op dat bij het bestellen van beton het advies geldt om 0.5 kuub extra beton te bestellen. Dit advies geldt omdat beton last heeft van inklinking en doordat er beton kan achterblijven in de betonmixer.

Beton bestellen 

Het beton kan eenvoudig worden besteld door in stap 1 uw postcode en hoeveelheid op te geven. In stap 2 kan u de beton stort verder specificeren. U heeft hier de keuze uit : een andere samenstelling, loswijze , toepassing en uitvoering.

Samenstelling

Bij de samenstelling kan u kiezen uit: hoog vloeibaar, hoge sterkte, snelhardend of fijn grind. Dit zijn de meest voorkomende samenstellingen wilt u een andere samenstelling? Neem dan contact met ons op.

Loswijze

Voor de loswijze kan u kiezen uit : betonpomp , kruiwagen of de goot. Welke loswijze geschikt is voor uw stort leest u in het artikel betonpomp huren.

Toepassing

Bij de toepassing kan u kiezen uit: fundering, wand, agrarisch , ruwe betonvloer of vlinderbeton.

Uitvoering 

Eenmaal aangekomen bij de uitvoering heeft u de keuze uit zelf storten of all-in. Bij het zelf storten stort u op regie basis. Als u kiest voor de all-in stort dan verpompen en storten wij het beton met betonpomp. Twijfelt u of u zelf beton kan storten? Lees dat het artikel hoe stort ik beton en ontdek wat er allemaal komt kijken bij een beton stort.

Vergunning

Gaat u de straat afsluiten in Emmen of wordt het verkeer ernstig gehinderd? Kijk dan op de website van de gemeente en ontdek of u een vergunning nodig heeft.

Contact

Wilt u beton laten storten of bestellen in Ede? Vul dan de betoncalculator in. Heeft u nog vragen over het storten of wilt u de beton stort samen doornemen? Neem dan contact met ons op.