Beton bestellen Enschede

Beton bestellen Enschede

Wilt u beton storten of beton bestellen in Enschede? Betonstorten.nl helpt al meer dan 10 jaar zowel bedrijven als particulieren met het storten en leveren van beton. Doordat wij samenwerken met betoncentrales door heel Nederland bent u in Enschede verzekerd van een hoge kwaliteit beton tegen een scherpe prijs. 

Levertijd en hoeveelheid

Beton kan vaak al binnen 1 werkdag in Enschede worden geleverd. Voor het laten storten van beton geldt een levertijd van 3-5 werkdagen. Het beton kan worden afgenomen vanaf 1 kuub. Hierna kan er worden gekozen voor stappen van minimaal 0.25 kuub beton. 

Beton wordt verkocht in kubieke meter. Het symbool hiervan is m3. De rekensom voor kubieke meter is lengte x breedte x hoogte = m3 beton. Bij het bestellen van beton wordt aangeraden om 0.5 kuub extra beton te bestellen. Dit advies geldt omdat beton last heeft van inklinking en omdat er altijd wat beton achter blijft in de betonmixer.

Bestellen 

Het beton kan eenvoudig worden besteld via de betoncalculator. In stap 1 vult u uw postcode en hoeveelheid in hierna kan u in stap 2 kiezen voor: een andere samenstelling, eventuele loswijze, uitvoering, de toepassing en uitvoering. In stap 3 vult u uw gegevens in en kan u betalen met IDEAL.

Betonpomp en uitvoering

Naast het verkopen van beton kan u ook ervoor kiezen om een betonpomp te huren in welke situatie u kiest voor een betonpomp leest u in het artikel betonpomp huren. Bent u er nog niet uit of u het beton zelf wilt storten of wilt laten storten? Lees dan het artikel hoe stort ik beton en ontdek wat er allemaal komt kijken bij een beton stort.

Vergunning

Wordt het verkeer erg verhinderd door de beton stort of moet u de straat afsluiten? Kijk dan of u een vergunning nodig heeft. U kunt deze informatie vaak vinden op de website van uw gemeente.

Contact

Bent u eruit en wilt u beton laten storten of gaan bestellen? Vul dan de betoncalculator in. Heeft u nog vragen of wilt u de stort telefonisch doornemen? Neem dan contact met ons op.