Beton bestellen Groningen

Beton Groningen

Beton laten storten of beton bestellen in Groningen? Betonstorten.nl helpt al meer dan 10 jaar bedrijven en particulieren met het storten en leveren van beton. Via onze betoncalculator kan u eenvoudig online beton bestellen voor uw stort in Groningen. Daarnaast kan u ook het laten storten van beton eenvoudig in de calculator regelen.

Levertijd beton

Beton kan vaak al binnen 1 dag worden geleverd. Voor het laten storten van beton moet u rekening houden met een levertijd van 3-5 werkdagen. De minimale hoeveelheid voor het bestellen van beton is 1 kubieke meter. Nadat deze minimale hoeveelheid is bereikt wordt het beton verkocht in stappen van 0.25 kuub. Kubieke meter wordt berekend met de volgende rekensom: lengte x breedte x hoogte = aantal kuub. Het symbool van kubieke meter is m3. 

Uitvoering

Bij de uitvoering kan u kiezen om het beton zelf te laten storten of om het beton door ons te laten storten. Als u kiest om het beton te laten storten dan komen onze ervaren vakmannen met de betonpomp het beton verpompen en storten. Het laten storten en verpompen met betonpomp noemt men ook wel een all-in stort. Weet u nog niet of u het beton zelf wilt storten of wilt laten storten? Lees dan het artikel hoe stort ik beton en ontdek wat er allemaal komt kijken bij een beton stort.

Betoncalculator 

Naast de hoeveelheid en uitvoering kan u in de betoncalculator ook aanpassen: de samenstelling, loswijze en toepassing. Deze stappen vindt u terug in stap 2. In stap 3 vult u uw eigen gegevens in en kan u eenvoudig betalen met IDEAL. 

Vergunning

Het kan zo zijn dat u een vergunning nodig heeft als u uw straat moet afsluiten voor de beton stort. Wij adviseren u daarom om bij een tijdelijke afsluiting contact op te nemen met de gemeente.

Contact

Bent u eruit en wilt u beton bestellen? Vul dan de betoncalculator in of neem contact met ons op.  Heeft u vragen bel of mail ons dan.