Beton bestellen Leiden

Beton bestellen Leiden

Beton stort in Leiden? Betonstorten.nl helpt u graag of het nu gaat om beton bestellen of beton laten storten. Al meer dan 10 jaar helpen wij particulieren en bedrijven met het storten en leveren van beton. Vanaf 1 kubieke meter kan u eenvoudig met onze betoncalculator beton bestellen en een stort inplannen. Door de samenwerking met betoncentrales in heel Nederland bent u in Leiden verzekerd van kwalitatief beton tegen een scherpe prijs.

Hoeveelheid

Vloeibaar beton wordt verkocht in kubieke meter. Het symbool voor kubieke meter is m3.  De formule voor kubieke meter is lengte x breedte x hoogte = aantal kubieke meter. Bij het bestellen van beton wordt aangeraden om 0.5 kuub beton extra te bestellen, dit advies geldt omdat beton last heeft van inklinking en doordat er vaak wat beton in de mixer achterblijft. Daarnaast is het bij bestellen van beton erg duur, dit komt doordat u bij kleine bestellingen te maken krijgt met ondervracht. Vloeibaar beton kan in Leiden vaak binnen 1 werkdag worden geleverd. Voor het laten storten van beton geldt een levertijd van 3-5 werkdagen. Wilt u eerder beton laten storten? Neem dan contact met ons op. Dan kunnen wij kijken of er al eerder plek vrij is in de planning.

Beton bestellen

Beton kan eenvoudig worden besteld via de betoncalculator. In stap 1 vult u de hoeveelheid en uw postcode in. Als u aangekomen bent bij stap 2 dan kunt u de beton stort verder specificeren. U heeft dan keuze uit: een andere samenstelling, loswijze, uitvoering en toepassing. In de laatste stap vult u uw gegevens in en betaalt u. Mocht u twijfelen of u het beton zelf wilt storten of wilt laten storten? Lees dan het artikel hoe stort ik beton en ontdek wat er bij een beton stort komt kijken. Voor vragen over de loswijze kan u het artikel betonpomp huren lezen.

Vergunning

Moet de straat worden afgesloten of wordt het verkeer ernstig gehinderd door de beton stort? Kijk dan op de website van de gemeenten Leiden of u een vergunning nodig heeft.

Contact

Wilt u beton storten of bestellen in Leiden? Vul dan de betoncalculator in en plaats eenvoudig uw bestelling of plan uw stort. Heeft u nog vragen of wilt u de stort samen doorlopen? Neem dan contact met ons op