Beton bestellen Maastricht

Beton bestellen Maastricht

Heeft u beton nodig voor een beton stort in Maastricht of wilt u beton laten storten in Maastricht? Bij betonstorten.nl bent u aan het juiste adres.  Al jaren storten wij beton in Maastricht dit doen wij voor elke toepassing vanaf 1 kubieke meter. Door de samenwerking met betoncentrales in heel Nederland bent u in Maastricht verzekerd van kwalitatief beton tegen een scherpe prijs.

Hoeveelheid 

Vloeibaar beton wordt verkocht in kubieke meter. Het symbool voor kubieke meter is m3. De formule voor kubieke meter is lengte x breedte x hoogte = aantal kubieke meter. Voor beton geldt het advies om 0.5 kuub extra beton te bestellen. Dit komt doordat beton last heeft van inklinking en omdat er vaak wat beton achter blijft in de betonmixer. Daarnaast is het bij bestellen van beton erg duur, dit komt door de ondervracht die bij kleine bestelling wordt meegerekend.

Levertijd

De levertijd van beton is zeer snel zo kan beton al binnen 1 werkdag worden geleverd. Voor het laten storten van beton geldt een levertijd van 3-5 werkdagen. 

Beton bestellen

U kan eenvoudig beton bestellen voor uw stort in Maastricht via de betoncalculator. Ook het laten storten van beton kan ingepland worden voor deze calculator. In stap 1 vult u uw postcode en de hoeveelheid in. Aangekomen bij stap 2 kan u uw stort verder specificeren in: samenstelling, loswijze, uitvoering en toepassing. Hierna vult u bij stap 3 uw gegevens in en betaalt u eenvoudig met IDEAL.

Specificeren

In stap twee kan u bij de samenstelling kiezen voor: sneldrogend, hoogvloeibaar, fijn grind en hoge sterkte. Bij de loswijze kan er worden gekozen voor: een betonpomp, kruiwagen of uit de goot. Welke loswijze geschikt is voor uw stort leest u in het artikel betonpomp huren. Voor de uitvoering kan u kiezen om het beton zelf te storten of om het beton te laten storten. Het laten storten van beton heet in de calculator all-in. Bij deze stort zit de betonpomp inbegrepen. Dit betekent dat wij het beton leveren en verpompen met betonpomp. Wilt u liever zelf het beton storten met pomp? Ook dat kan. Bij de toepassing kan u kiezen uit: fundering, wand, ruwe betonvloer, vlinderbeton en agrarisch.

Vergunning

Als het verkeer ernstig wordt gehinderd of als de straat wordt afgesloten dan kan het zo zijn dat u een vergunning moet aanvragen. Kijk voor meer informatie hierover op de website van de gemeenten Maastricht

Contact

Bent u eruit en wilt u beton laten storten of bestellen in Maastricht? Vul dan de betoncalculator in. Heeft u nog vragen of wilt u de betonstort samen doornemen? Neem dan contact met ons op.