Beton bestellen Nijmegen

Beton bestellen Nijmegen

Beton bestellen of laten storten in Nijmegen? Betonstorten.nl helpt al meer dan 10 jaar bedrijven particulieren met het storten en bestellen van beton in Nijmegen. Doordat wij samenwerken met betoncentrales in heel Nederland en ook in Nijmegen kunnen wij snel kwalitatief beton leveren tegen een scherpe prijs. Deze scherpe prijs kan u eenvoudig online berekenen via onze betoncalculator. Het enige dat u hoeft in te vullen zijn uw postcode en de hoeveelheid. Naast het berekenen van de prijs kan met deze tool ook eenvoudig online worden besteld.

Hoeveelheid en levertijd

Beton wordt verkocht per kubieke meter. Het symbool van kubieke meter is M3. De formule voor het berekenen van kubieke meter: lengte x breedte x hoogte = aantal kuub. Bij het bestellen van de hoeveelheid geldt het advies om 0.5 kuub extra beton te bestellen. Dit advies geldt omdat er vaak wat beton achterblijft in de mixer en omdat beton last heeft van inklinking. Het bijbestellen van kleine hoeveelheden beton is erg kostbaar, omdat u te maken krijgt met kosten voor de ondervracht.

Het beton kan in Nijmegen vaak al binnen 1 dag worden bezorgd. Voor het laten storten van beton moet u rekening houden met een levertijd van 3-5 werkdagen. Mocht u eerder beton willen laten storten of beton nodig hebben neem dan contact met ons op. Dan kunnen wij kijken wat er mogelijk is.

Loswijze

Bij Betonstorten.nl kan u kiezen om het beton te laten lossen via de goot, met een pomp of via de kruiwagen. Wanneer welke loswijze nodig is lees je in het artikel betonpomp huren. De prijs voor het laten storten van beton pomp berekent u ook eenvoudig in onze betoncalculator.

Uitvoering

Bij de uitvoering kan u ervoor kiezen om het beton te laten storten of om het beton zelf te storten. Mocht u nog niet weten welke uitvoering u wilt lees dan het artikel hoe stort ik beton en ontdek wat er allemaal komt kijken bij een beton stort.

Vergunning

Gaat u de straat afsluiten of zorgt de beton stort voor hindernis in het verkeer? Kijk dan op de website van de gemeente Nijmegen. Het kan namelijk zijn dat u een vergunning nodig heeft.

Contact

Bent u eruit en wilt u beton laten storten of beton bestellen? Vul dan de betoncalculator in. Heeft u nog vragen of wilt u de beton stort liever telefonisch doornemen neem dan contact met ons op.