Beton bestellen Rotterdam

Beton Rotterdam bestellen

Heeft u beton nodig voor een bouwproject in Rotterdam? Bestel eenvoudig via Betonstorten.nl uw beton. Als u het beton vandaag besteld dan kan het in de meeste gevallen morgen al worden geleverd. Vanaf 1 kuub kan er online, telefonisch of via de mail beton worden besteld. Na deze minimale hoeveelheid kan er beton worden besteld in stappen van 0.25 kuub beton. Door de hoeveelheid en plaats in te vullen kan eenvoudig de prijs worden berekend in de betoncalculator. Als u liever de bestelling telefonisch wilt doornemen kan dit ook. Voor elke toepassing kan u bij ons beton bestellen of het nu gaat om een ruwe betonvloer, fundering, vlindervloer of wand. Ook kan u kiezen om het beton te laten storten.

Betoncentrale Rotterdam 

Doordat Betonstorten.nl samenwerkt met betoncentrales in Rotterdam bent u verzekerd van een goede kwaliteit beton tegen scherpe prijs. Als u alleen beton besteld van de betoncentrale krijgt u van tevoren een mail met alle aandachtspunten waar u op moet letten. Natuurlijk kan u het beton ook laten storten door de vakmannen van Betonstorten.nl. Als u kiest voor deze optie vink dan in de betoncalculator bij de uitvoering all-in aan.

Prijs per kuub beton Rotterdam

Voor 1 kuub beton in Rotterdam betaalt u in Rotterdam 284 euro exclusief btw. Deze prijs is inclusief de vrachtkosten en toeslagen. De totale prijs kan hoger uitvallen als u kiest voor een andere soort beton, loswijze of uitvoering. In onze calculator kan u eenvoudig al deze kosten in zien.

Hoeveelheid beton 

U berekent het aantal kuub beton door de lengte x breedte x hoogte uit te rekenen. Let hierbij op dat beton last heeft van inklinking en dat er altijd wat beton kan achterblijven in de betonmixer. Om deze redenen raden wij u aan om 0.5 kuub extra beton te bestellen. Als u te weinig beton bestelt moet u bijbestellen dit kost erg veel geld, dit komt doordat er bij kleine bestelling ondervracht kosten worden berekend. 

Betonpomp Rotterdam

Naast het bestellen en laten storten van beton kan u bij de loswijze ook kiezen om het beton te storten of te laten storten met een betonpomp. Het voordeel van een betonpomp is dat u snel en efficiënt beton kan verpompen. Voor meer informatie over de betonpomp lees het artikel betonpomp huren of het bestellen van beton met pomp.

Beton bestellen

Bent u eruit en wilt u beton bestellen? Vul dan de betoncalculator in of neem contact met ons op en plan eenvoudig uw bestelling of beton stort in.