Beton bestellen Tilburg

Beton Tilburg

Beton laten storten of bestellen in Tilburg? Betonstorten.nl helpt u al meer dan 10 jaar bedrijven en particulieren met het storten en leveren van beton in Groningen. Vanaf 1 kuub kan er al beton worden besteld bij Betonstorten.nl. Na 1 kuub gaan de stappen in 0.25 kuub beton. Via de betoncalculator kan u eenvoudig de prijs berekenen voor het bestellen of laten storten van beton. 

Hoeveelheid berekenen 

Vloeibaar beton wordt verkocht in kubieke meter. Het symbool hiervan is m3. De formule om kubieke meter te berekenen is lengte x breedte x hoogte = aantal kubieke meter. Als u beton gaat bestellen geldt het advies om 0.5 kuub extra beton te bestellen. De reden voor dit advies is dat er vaak wat beton achter blijft in de mixer en omdat beton last heeft van inklinking. Daarnaast is het bijbestellen van kleine hoeveelheden erg duur dit komt onder andere door de ondervracht.

Betoncalculator

In de betoncalculator kan u in drie stappen beton bestellen. In de eerste stap berekent u de prijs voor standaard beton. In stap 2 kan u kiezen uit: een andere samenstelling, loswijze, de uitvoering en de toepassing. In de laatste stap vult u uw gegevens, de gewenste datum van de stort in en betaald u eenvoudig met IDEAL.

Levertijd

Beton kan meestal binnen 1 werkdag worden geleverd voor het laten storten van beton geldt een levertijd van 3-5 werkdagen. Wilt u liever eerder beton laten storten? Neem dan contact met ons op dan kan de planning kijken of er een gaatje vrij is.

Uitvoering

Bent u er nog niet uit of u het beton zelf gaat storten of wilt laten storten? Lees dan het artikel hoe stort ik beton en ontdek wat er allemaal komt kijken bij een beton stort.

Vergunning

Als u de straat in Tilburg gaat afsluiten kan het zo zijn dat u een vergunning nodig heeft neem daarom bij een blokkade van de straat contact op met de gemeente.

Contact

Bent u eruit en wilt u beton bestellen of laten storten in Tilburg? Vul dan de betoncalculator in. Heeft u nog vragen neem dan contact met ons op.