Beton bestellen Utrecht

Beton Utrecht

Beton in Utrecht nodig? Bestel eenvoudig beton bij betonstorten.nl en ontvang beton vanuit een betoncentrale in Utrecht. Doordat wij samenwerken met betoncentrales in Utrecht bent u verzekerd van een hoge kwaliteit beton tegen een scherpe prijs. Wilt u het beton laten storten ook dat kan bij Betonstorten.nl. Als u kiest voor deze dienst dan komen onze vakmannen die al jarenlang ervaring hebben het beton storten. Hierdoor bent u verzekerd van een goed eindresultaat. Twijfelt u of tussen het zelf storten of laten storten van beton? Lees dan het artikel hoe stort ik beton en ontdek wat er komt kijken bij een beton stort.

Beton bestellen Utrecht

Als u beton wilt bestellen in Utrecht kan dit eenvoudig worden gedaan met onze betoncalculator. Het enige dat wij nodig hebben is de postcode van de stort en de hoeveelheid beton. Als u deze heeft ingevuld krijgt de prijs van het beton. In stap 2 kan u verder kiezen uit: de toepassing, samenstelling, loswijze en uitvoering. In de laatste stap vult u uw gegevens in hierna kan u eenvoudig betalen met IDEAL.

Het aantal kuub beton 

De hoeveelheid van beton wordt berekend in kuub. Het symbool voor kuub is M3. De rekensom voor kuub = lengte x breedte x hoogte = aantal kuub beton. Bij het bestellen van beton adviseren wij om 0.5 kuub extra beton te bestellen. Dit advies geldt omdat er altijd wat beton kan achterblijven in de betonmixer en doordat beton last heeft van inklinking.

Levertijd

De levertijd voor alleen beton is vaak 1 werkdag. Wilt u het beton laten storten hou dan rekening met een levertijd van 3-5 werkdagen. Als u eerder beton wilt laten storten kan dit soms mogelijk zijn doordat er een gaatje in onze planning zit. Neem daarom bij een beton stort op korte termijn even contact met ons op.

Vergunning 

Wilt u de straat afsluiten voor de beton stort? Kijk dan op de website van uw gemeente en ontdek of u een vergunning moet aanvragen. 

Contact

Wilt u beton laten storten of beton bestellen in Utrecht? Vul dan de betoncalculator in of neem contact met ons op. Heeft u nog vragen? Deze beantwoorden wij graag via de mail of telefoon.