Beton bestellen Venlo

Beton bestellen Venlo

Beton stort in Venlo? Betonstorten.nl helpt u graag verder of het nu gaat om het bestellen van beton of het laten storten van beton. Vanaf 1 kuub kan er eenvoudig beton worden besteld via de betoncalculator. Het beton kan in Venlo vaak al binnen 1 werkdag worden geleverd. Voor het laten storten van beton geldt een levertijd van 3-5 werkdagen. Door de samenwerking met betoncentrales in heel Limburg en Venlo bent u verzekerd van een hoge kwaliteit beton tegen een scherpe prijs. Voor het berekenen van uw prijs vul de betoncalculator in.

Hoeveelheid

Beton wordt verkocht in kubieke meter. Het symbool van kubieke meter is m3. De formule voor het berekenen van het aantal kuub is lengte x breedte x hoogte = aantal kuub. Bij het bestellen van beton geldt het advies advies om 0.5 kuub extra te bestellen. Dit komt doordat beton last heeft van inklinking en omdat er vaak wat beton achter blijft in de mixer. Daarnaast is het bijbestellen van kleine hoeveelheden erg duur dit komt door de kosten voor de ondervracht.

Beton bestellen

Beton kan eenvoudig worden besteld via de betoncalculator. In stap 1 betekent u de prijs voor standaard beton op uw locatie. Het enige dat u hier hoeft in te vullen is het aantal kuub en uw postcode. Bij stap 2 kan u het beton en de beton stort verder specificeren. U heeft hier de keuze uit: de toepassing, loswijze, uitvoering en samenstelling. Bij de toepassing kan u kiezen uit: een fundering, ruwe betonvloer, wand , agrarisch en vlinderbeton. Beton kan op meerdere manieren gelost worden. Bij betonstorten.nl heeft u de keuze uit de betonpomp, de goot of met kruiwagens. Welke loswijze past bij uw stort leest u in het artikel betonpomp huren. Bij de uitvoering kan er worden gekozen uit all-in of zelf uitvoeren. Bij de all-in stort verpompen, storten en leveren wij het beton. Bij het zelf storten kan u eventueel een betonpomp huren op regiebasis. Eenmaal aangekomen bij de samenstelling  kan er worden gekozen uit: hoogvloeibaar, snel hardend, fijn grind en extra hoge sterkte. Mocht u een andere samenstelling willen neem dan contact met ons op.

Vergunning

Wordt de straat afgesloten of ondervind het verkeer ernstige hinder door de stort? Kijk dan op de website van de gemeente Venlo of u een vergunning nodig heeft.

Contact 

Bent u eruit en wilt u beton bestellen of laten storten in Venlo? Vul dan de betoncalculator in. Heeft u nog vragen of wil u de beton stort samen doornemen? Neem dan contact met ons op.