Beton bestellen Westland

Beton bestellen Westland

Beton stort in het Westland of omgeving? Betonstorten.nl stort al jaren beton in het Westland voor zowel particulieren als bedrijven. Vanaf 1 kuub kan u eenvoudig online beton bestellen. Door de samenwerking met betoncentrales rondom het Westland bent u verzekerd van een hoge kwaliteit beton tegen een scherpe prijs. Het beton kan vaak al binnen 1 werkdag worden geleverd. Voor het laten storten van beton geldt een levertijd van 3-5 werkdagen. 

Hoeveelheid beton

Beton wordt verkocht in kubieke meter. Het symbool voor kubieke meter is m3. De formule voor het berekenen van het aantal kubieke meter is lengte x breedte x hoogte = aantal kuub. Bij het bestellen van beton geldt het advies om 0.5 kuub extra te bestellen. Dit komt doordat beton last heeft van inklinking. Ook blijft er vaak wat beton achter in de mixer en er worden regelmatig meetfouten gemaakt. Als u te weinig beton bestelt moet u bij bestellen dit is erg duur omdat u bij kleine bestellingen te maken krijgt met kosten voor ondervracht. Bestel daarom de juiste hoeveelheid.

Beton bestellen

Beton kan eenvoudig worden besteld via de betoncalculator. In stap 1 van de calculator vult u uw postcode en de gewenste hoeveelheid beton in. Eenmaal aangekomen bij stap 2 kan u de beton stort verder specificeren in: samenstelling, loswijze, uitvoering en toepassing.

Loswijze

Bij de loswijze van beton kan u kiezen uit : de betonpomp , kruiwagens of uit de goot. Mocht u nog niet weten welke loswijze past bij u stort. Lees dan het artikel betonpomp huren.

Uitvoering 

Bij de uitvoering kan u kiezen uit all-in of zelf uitvoeren. Bij all-in leveren, storten en verpompen wij het beton voor u. Mocht u twijfelen of u het beton zelf kan storten lees dan het artikel hoe stort ik beton.

Vergunning

Gaat u de straat afsluiten of wordt het verkeer ernstig gehinderd door de beton stort? Kijk dan op de website van de gemeente Westland.

Contact 

Wilt u beton bestellen of laten storten in het Westland? Vul dan de betoncalculator in. Heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op.