Beton bestellen Zaanstad

Beton bestellen Zaanstad

Beton bestellen of beton laten storten in Zaanstad? Bij Betonstorten.nl bent u aan het juiste adres. Al meer dan 10 jaar storten en leveren wij beton voor particulieren en bedrijven. Door de samenwerking met betoncentrales door heel Nederland bent u verzekerd van een hoge kwaliteit beton tegen een scherpe prijs. In onze betoncalculator kan u eenvoudig berekenen wat de prijs is voor uw hoeveelheid beton. 

Hoeveelheid 

De minimale hoeveelheid voor het bestellen van vloeibaar beton is 1 kuub. Nadat deze hoeveelheid is bereikt kan het beton worden gekocht in stappen van 0.25 kuub. Het symbool voor kuub is m3. De formule voor het berekenen van het aantal kuub is lengte x breedte x hoogte = aantal kuub. Let op dat beton last heeft van inklinking en dat er altijd wat beton achter blijft in de mixer, daarom geldt het advies om 0.5 kuub extra beton te bestellen.

Beton bestellen

Als u bij stap 1 uw postcode en de hoeveelheid heeft ingevuld krijgt u automatisch de prijs te zien van het beton. In stap 2 kan u verder kiezen uit: een andere samenstelling, de uitvoering, loswijze en toepassing. In stap 3 vult u uw gegevens in en betaalt u. 

Uitvoering 

Bij de uitvoering kan u kiezen voor all-in of voor zelf storten. Mocht u nog niet weten voor welke uitvoering u gaat lees dan het artikel hoe stort ik beton en ontdek wat er allemaal bij komt kijken.

Samenstelling 

Bij de samenstelling kan u kiezen voor: extra hoge sterkte, snelhardend, fijn grind en hoog vloeibaar.

Loswijze

Bij de loswijze kan u kiezen voor: de goot, een betonpomp of kruien. Welke loswijze geschikt is voor uw stort leest u in het artikel betonpomp huren

Toepassing

Betonstorten.nl kan voor elke toepassing beton leveren. Mocht u een speciale soort beton willen neem dan contact met ons op.

Vergunning

Gaat u de straat afsluiten of wordt het verkeer gehinderd door de betonmixer? Kijk dan op de website van de gemeente Zaanstad en ontdek of u een vergunning nodig heeft.

Contact

Wilt u beton bestellen of laten storten in Zaanstad vul dan de betoncalculator in en regel uw stort. Heeft u nog vragen of wilt u de stort telefonisch doornemen? Neem dan contact met ons op