Beton bestellen Zoetermeer

Beton bestellen Zoetermeer

Beton storten of beton bestellen in Zoetermeer? Betonstorten.nl helpt u graag. Al meer dan 10 jaar ondersteunen wij bedrijven en particulieren met het leveren en storten van beton. Dankzij de samenwerkingen met betoncentrales door heel Nederland bent u verzekerd van een hoge kwaliteit beton tegen een scherpe prijs. Daarnaast kan het beton al binnen 1 werkdag worden geleverd. Voor het storten van beton geldt een levertijd van 3-5 werkdagen.

Hoeveelheid

Vanaf 1 kuub kan u vloeibaar beton bestellen via de betoncalculator. Nadat de minimale hoeveelheid is bereikt kan u beton bestellen in stappen van 0.25 kuub. Vloeibaar beton wordt verkocht in kubieke meter het symbool hiervan is m3. De formule voor het bereken van het aantal kuub is lengte x breedte x hoogte = aantal kubieke meter. Bij het bestellen van beton geldt het advies om 0.5 kuub extra beton extra te bestellen. Dit advies geldt omdat er vaak beton achter blijft in de mixer en omdat beton last heeft van inklinking. Daarnaast is het bij bestellen van beton erg prijzig dit komt omdat u vaak te maken krijgt met ondervracht.

Beton bestellen

Met de betoncalculator van betonstorten.nl kan u eenvoudig beton bestellen. In stap 1 vult u uw postcode en de hoeveelheid van het beton in. Bij stap 2 kan u kiezen voor een : loswijze , samenstelling, toepassing en uitvoering. In de laatste stap vult u uw gegevens in en betaalt u.

Loswijze

Bij de loswijze kan er in Zoetermeer worden gekozen uit: betonpomp, de goot of met kruiwagen. Welke loswijze geschikt is voor uw stort leest u in het artikel betonpomp huren.

Samenstelling 

Voor de samenstelling kan in de calculator worden gekozen uit: hoog vloeibaar, snelhardend, extra hoge sterkte of fijn grind. Wilt u een andere samenstelling? Neem dan contact met ons op.

Toepassing

Bij de toepassing kan er worden gekozen uit: fundering, wand , agrarisch, ruwe betonvloer of vlinderbeton.

Uitvoering 

Voor de uitvoering kan er worden gekozen uit een all-in stort of zelf storten. Bij de all-in stort leveren, storten en verpompen wij het beton met betonpomp.

Vergunning 

Heeft het verkeer hinder of moet de straat worden afgesloten vanwege de stort? Kijk dan op de website van de gemeente Zoetermeer en ontdek of u een vergunning nodig heeft.

Contact

Bent u eruit en wilt u beton bestellen? Vul dan de betoncalculator in. Heeft u vragen of wilt u de beton stort samen doornemen? Neem dan contact met ons op.