Beton Delft

Beton bestellen Delft

Beton bestellen of laten storten in Delft? Betonstorten.nl stort en levert al jaren beton in Delft zowel voor particulieren als bedrijven. Het beton kan eenvoudig online worden besteld. De levertijd in Delft is normaal gesproken 1 werkdag voor het laten storten van beton geldt een levertijd van 3-5 werkdagen. Via de betoncalculator kan u eenvoudig uw gewenste datum inplannen. Door de samenwerking met betoncentrales in heel Nederland en Delft bent u verzekerd van een hoge kwaliteit tegen een scherpe prijs. Benieuwd naar de prijs voor uw stort? Vul dan de betoncalculator in.

Hoeveelheid

Beton wordt verkocht in kubieke meter. Het symbool van kuub is m3. De formule voor kubieke meter is lengte x breedte x hoogte = aantal kuub. Bij het bestellen van beton geldt het advies om 0.5 kuub extra beton te bestellen. Dit advies geldt omdat beton last heeft van inklinking en doordat er vaak meetfouten worden gemaakt. Ook is het bijbestellen van kleine hoeveelheden beton erg duur dit komt door de kosten voor de ondervracht.

Beton bestellen

Beton kan eenvoudig worden besteld via de betoncalculator. In stap 1 vult u uw postcode en de hoeveelheid beton in. Hierna krijgt u de prijs van standaard beton op uw locatie. Aangekomen bij stap 2 kan u dit beton verder specificeren in: hoogvloeibaar, snelhardend , fijn grind en hoge sterkte. Naast de samenstelling kan in stap 2 ook worden gekozen voor: een loswijze, uitvoering en toepassing. Voor de loswijze kan er worden gekozen uit: betonpomp, uit de goot of met kruiwagens. Welke loswijze past bij uw situatie leest u in het artikel betonpomp huren. Bij de uitvoering kan er worden gekozen uit all-in of zelf storten. Bij de all-in stort storten, leveren en verpompen wij het beton voor u. Bij het zelf storten leveren wij alleen het beton. Eventueel kan u op regie basis een betonpomp huren. Mocht u twijfelen of u zelf beton kan storten lees dan het artikel hoe stort ik beton. En ontdek wat er allemaal komt kijken bij een beton stort.

Vergunning

Moet de straat worden afgesloten of krijgt het verkeer heel veel last van de stort? Lees dan op de website van de Gemeente Delft of u een vergunning nodig heeft.

Contact

Bent u eruit en wilt u beton storten of bestellen in Delft? Vul dan de betoncalculator in. Wilt u de beton stort samen doornemen of heeft u vragen? Neem dan contact met ons op.