Beton Leeuwarden

Beton Leeuwarden 

Beton storten of bestellen in Leeuwarden? Betonstorten.nl helpt al jaren particulieren en bedrijven met het leveren en storten van beton. Door de samenwerking met betoncentrales door heel Nederland bent u ook in Leeuwarden verzekerd van een hoge kwaliteit beton tegen een scherpe prijs. De levertijd van beton in Leeuwarden is normaal gesproken 1 werkdag. Voor het laten storten van beton geldt een levertijd van 3-5 werkdagen. Mocht u eerder beton willen of beton laten storten neem dan contact met ons op.

Hoeveelheid

Vloeibaar beton wordt verkocht in kubieke meter. U kan het aantal kuub berekenen door de lengte x breedte x hoogte te berekenen van de bekisting. Let op bij het bestellen van beton geldt het advies om 0.5 kuub extra beton te bestellen. De reden voor dit advies is dat beton last heeft van inklinking en doordat er vaak meetfouten worden gemaakt.

Beton bestellen

Beton kan eenvoudig worden besteld in de betoncalculator. In stap 1 vult u uw postcode en de hoeveelheid beton in. Nadat u dit ingevuld heeft krijgt u de prijs te zien van standaard beton. In stap 2 kan u kiezen voor andere samenstelling ban beton. U kan hier kiezen uit: snelhardend, hoogvloeibaar, fijn grind of hoge sterkte. Andere onderdelen die u kan specificeren zijn: de loswijze, de uitvoering en de toepassing.

Bij de loswijze kan u kiezen uit beton storten met een betonpomp, vanuit de goot of met kruiwagens. Welke loswijze past bij uw stort leest u in het artikel betonpomp huren. De uitvoering van beton biedt twee keuzes een all-in stort of zelf uitvoeren. Het voordeel van een all-in stort is dat u nergens meer omkijken naar heeft. U bent verzekerd van een strak resultaat.

Bij de all-in stort leveren, storten en verpompen wij het beton. Natuurlijk kan u ook het beton zelf storten. U heeft hierbij de mogelijkheid om een betonpomp te huren. Mocht u twijfelen of u beton kan storten? Lees dan het artikel hoe stort ik beton en ontdek wat er bij een beton stort komt kijken.

Contact

Bent u eruit en wilt u beton bestellen of laten storten in Leeuwarden? Vul dan de betoncalculator in. Heeft u nog vragen of wilt u de beton stort samen doornemen? Neem dan contact met ons op.