Beton storten Arnhem

Beton bestellen Arnhem

Beton bestellen of laten storten in Arnhem? Dan bent u bij Betonstorten.nl aan het juiste adres. Al meer dan 10 jaar helpen wij particulieren en bedrijven met het storten en leveren van beton. Vanaf 1 kuub kan u via de betoncalculator eenvoudig vloeibaar beton bestellen. 

Levertijd

Doordat Betonstorten.nl samenwerkt met betoncentrales door heel Nederland bent u verzekerd van een snelle levering in Arnhem. Vaak kan het beton al binnen 1 werkdag worden geleverd. Voor het laten storten van beton geldt normaal gesproken een levertijd van 3-5 werkdagen. Natuurlijk kan het zo zijn dat eerder een gaatje vrij is. Neem daarom bij beton storten op korte termijn contact op met onze planning. 

Hoeveelheid

Beton wordt verkocht in kubieke meter. Het symbool van kubieke meter is m3. De formule voor het berekenen van kubieke meter is lengte x breedte x hoogte = m3. Bij het bestellen van beton geldt het advies om 0.5 kuub extra beton te bestellen. Dit advies geldt omdat beton last heeft van inklinking, er altijd wat beton achter kan blijven in de betonmixer en doordat het bij bestellen van extra beton achteraf erg duur is. Het achteraf bijbestellen is erg duur omdat u bij kleine bestelling te maken krijgt met ondervracht.

Beton bestellen

Beton kan in drie stappen eenvoudig worden besteld. In stap 1 vult u de hoeveelheid en uw postcode in. Bij stap 2 kan u het beton of de beton stort verder specificeren. U heeft hier de keuze uit: een andere samenstelling, de toepassing, uitvoering en loswijze.

Samenstelling

Bij de samenstelling van beton kan er gekozen worden uit:

- extra hoge sterkte 

- snelhardend

- fijn grind

- hoogvloeibaar

Staat de samenstelling die u wilt er niet bij? Neem dan contact met ons op.

Toepassing

Bij de toepassing kan u kiezen uit:

- fundering 

- ruwe betonvloer

- vlinderbeton

- wand

- agrarisch 

Uitvoering

Voor de uitvoering kan u kiezen uit zelf storten of all-in. Bij all-in leveren, storten en verpompen wij het beton met betonpomp. Bij het zelf storten kan u ook op regie basis een betonpomp huren. Twijfelt u over de uitvoering? Lees dan het artikel hoe stort ik beton en ontdek wat er allemaal komt kijken bij een beton stort.

Loswijze

Voor de loswijze kan er worden gekozen voor:

- betonpomp

- kruiwagen

- uit de goot

Wanneer u kiest voor welke loswijze leest u in het artikel betonpomp huren.

Vergunning

Moet de straat worden afgesloten in Arnhem? Of wordt het verkeer ernstig gehinderd? Kijk dan op de website van de gemeente Arnhem en ontdek of u een vergunning nodig heeft.

Contact 

Bent u eruit en wilt u beton bestellen of beton laten storten in Arnhem vul dan de betoncalculator in. Wilt u de beton stort samen doornemen of heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op.